Ha Det Gøy På Ditt Neste Campingeventyr

Er du redd for å prøve camping fordi du aldri har campet før? Du kan komme over frykten din. Det tar bare litt kunnskap å vite hva du skal gjøre. Dette er det rette stedet å lære hva du trenger. Artikkelen nedenfor har de beste campingrådene du kan finne.

Kjøp et kvalitets telt. Det kan være fristende å score en god del på et telt, men du vil finne noe som kan romme både deg, dine familiemedlemmer og dine eiendeler. Prøv å besøke en butikk som spesialiserer seg på utendørsutstyr. De pleier å ha vellagede produkter som vil vare en stund.

Bruk separate kjølere for lettvarer, is og drikke. Selv om det ikke spiller noen rolle om de lettvarer og drikkene går i den samme, må du sørge for å pakke isen din separat. Dette vil holde temperaturen nede, slik at du vil ha is i mye lenger tid enn ellers.

Mens du camping, kan du lage enkle middager som «hobo lapskaus». Bare ta med poteter, kjøttdeig og grønnsaker. Skjær grønnsaker og poteter på campingplassen din. Bruk tinfolie som en bolle, legg ingrediensene inn og brett folien over til maten er dekket. Legg folie på varme steiner eller kullene i bålet, og til slutt vil du få en velsmakende «lapskaus».

Når du går på camping, må du huske på noen få aktiviteter i tankene annet enn bare «camping». Campingopplevelsen er beriket av fotturer, svømming, utforsking og sånne ting. Sørg for å delta i noen av disse andre aktivitetene, slik at du får den fulle campingopplevelsen du noen gang har hatt.

Ta med bugspray. Hvis du glemmer bugsprayen på en campingtur, vil du angre dypt. Prøv noen få forskjellige bugsprayer på forhånd. Finn noe som fungerer og ikke irriterer huden din. Du vil også sørge for at det ikke er så fettete at du ikke er villig til å sove i det.
Ikke dump noen form for matavfall på bakken. Dette er en fin måte å tiltrekke seg uønskede insekter og dyr. Den beste måten å bli kvitt overflødig matsvinn er å dumpe alt i ildstedet. Det er heller ikke lurt å begrave dem.

Selv om det ikke er en god idé å være bortkastet, må du ta med mer mat og vann enn du tror du trenger. Du ønsker ikke å komme deg ut midt i skogen og gå tom for forsyninger. å bringe mer enn nok vil sikre at du ikke løper over dette problemet.

Før du reiser på campingtur, må du ta deg tid til å øve deg på å sette opp teltet. Du vil ikke bli frustrert på nettstedet. Å sette opp teltet andre gang vil være mye enklere enn det var første gang.
Forhåpentligvis vil tipsene du nettopp har lest, hjelpe deg med å forberede deg på å ta din neste campingtur. Uansett om du camping i hagen din eller på et fjernt sted, husk hva du har lest. Du vil kanskje oppdage at du vil glede deg over campingglede oftere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*