Campingråd

Ha Det Gøy På Ditt Neste Campingeventyr

Er du redd for å prøve camping fordi du aldri har campet før? Du kan komme over frykten din. Det tar bare litt kunnskap å vite hva du skal gjøre. Dette er det rette stedet å lære hva du trenger. Artikkelen nedenfor har de beste campingrådene du kan finne.

Kjøp et kvalitets telt. Det kan være fristende å score en god del på et telt, men du vil finne noe som kan romme både deg, dine familiemedlemmer og dine eiendeler. Prøv å besøke en butikk som spesialiserer seg på utendørsutstyr. De pleier å ha vellagede produkter som vil vare en stund.

Bruk separate kjølere for lettvarer, is og drikke. Selv om det ikke spiller noen rolle om de lettvarer og drikkene går i den samme, må du sørge for å pakke isen din separat. Dette vil holde temperaturen nede, slik at du vil ha is i mye lenger tid enn ellers.

Mens du camping, kan du lage enkle middager som «hobo lapskaus». Bare ta med poteter, kjøttdeig og grønnsaker. Skjær grønnsaker og poteter på campingplassen din. Bruk tinfolie som en bolle, legg ingrediensene inn og brett folien over til maten er dekket. Legg folie på varme steiner eller kullene i bålet, og til slutt vil du få en velsmakende «lapskaus».

Når du går på camping, må du huske på noen få aktiviteter i tankene annet enn bare «camping». Campingopplevelsen er beriket av fotturer, svømming, utforsking og sånne ting. Sørg for å delta i noen av disse andre aktivitetene, slik at du får den fulle campingopplevelsen du noen gang har hatt.

Ta med bugspray. Hvis du glemmer bugsprayen på en campingtur, vil du angre dypt. Prøv noen få forskjellige bugsprayer på forhånd. Finn noe som fungerer og ikke irriterer huden din. Du vil også sørge for at det ikke er så fettete at du ikke er villig til å sove i det.
Ikke dump noen form for matavfall på bakken. Dette er en fin måte å tiltrekke seg uønskede insekter og dyr. Den beste måten å bli kvitt overflødig matsvinn er å dumpe alt i ildstedet. Det er heller ikke lurt å begrave dem.

Selv om det ikke er en god idé å være bortkastet, må du ta med mer mat og vann enn du tror du trenger. Du ønsker ikke å komme deg ut midt i skogen og gå tom for forsyninger. å bringe mer enn nok vil sikre at du ikke løper over dette problemet.

Før du reiser på campingtur, må du ta deg tid til å øve deg på å sette opp teltet. Du vil ikke bli frustrert på nettstedet. Å sette opp teltet andre gang vil være mye enklere enn det var første gang.
Forhåpentligvis vil tipsene du nettopp har lest, hjelpe deg med å forberede deg på å ta din neste campingtur. Uansett om du camping i hagen din eller på et fjernt sted, husk hva du har lest. Du vil kanskje oppdage at du vil glede deg over campingglede oftere.

Ha Det Gøy Å Camping Med Disse Enkle Tipsene

Camping er gøy! Du kan også oppdage at det hjelper med selvbevissthet og lar deg utvikle en kjærlighet til den naturlige verden. Du kan lage din egen bål og gå på tur også. Camping gir en fantastisk mulighet til å delta i mange aktiviteter, men denne artikkelen gir deg gode råd for en minneverdig opplevelse.

Ikke glem stoler og radio når du pakker for campingturen. En av de beste delene av camping er å sitte rundt bålet. Du kan sitte på en gammel tømmerstokk, men hvorfor bry deg når du kan pakke stoler og være komfortabel. Radioen er for underholdning som sitter rundt bålet. En enda bedre idé er å ta med gitaren din for å synge med.

Planlegg deretter når det gjelder mat. Det er et problem å få plass i bilen til all maten du trenger. Riktig ernæring er imidlertid avgjørende når du er i skogen. Også varer som er ganske billige i din lokale butikk har ofte en høyere pris i nærheten av campingplasser. Å ta med nok mat betyr at du vil spare penger og holde alle i familien i godt humør.

Ta med deg en sovepose som passer for sesongen. En pose som er ment for vinterforhold vil sikkert føre til at du blir overopphetet når du prøver å sove i sommervær. Det motsatte er også sant, en sommerpose holder deg ikke varm om vinteren. Uten beskyttelse risikerer du å utvikle hypotermi.

Navigering er nøkkelen når det gjelder camping. Det er viktig å vite hvor du er, og hvordan du kommer tilbake til sivilisasjonen hvis du går deg vill. Ta alltid med et kart over området og et kompass for å hjelpe deg. Du kan også bruke en utendørs GPS som gir deg navigasjonsinformasjon, samt tilleggsinformasjon som høyde.

Husk at dine kjære og eiendeler blir skitne. Hvis du er forberedt på forhånd, vil det ikke stresse deg når det skjer. Kos deg i skogen ved å la deg slappe av og bli skitten. Du kan bli ren når du kommer hjem.

Husk familiens behov før du velger en destinasjon. For eksempel, hvis du har en baby eller småbarn, kan det være best å holde deg nær hjemmet i tilfelle ting ikke går som planlagt. Hvis du har tenåringer, kan du imidlertid like å reise til en annen stat. Velg det som er best for deg!

Vet hva som er tilgjengelig i området rundt campingplassen din. Du kan være heldig og ha nydelig vær hele tiden. Imidlertid kan du også møte dårlig vær også. Ha en reserveplan i tilfelle du trenger en omdirigering. Dette er spesielt viktig hvis du har barn, men voksne trenger litt underholdning også!

Fordi du nå har lest tipsene ovenfor, bør du kunne bruke campingopplevelsen din. Hold dem i nærheten når du planlegger ditt neste eventyr. Denne informasjonen kan sikre at du ikke glemmer ting og har opplevelsen for livet.

Tenk Camping Er For Fuglene? Tenk Igjen!

Camping er en flott aktivitet, men ikke alle ser det slik. Det er noen stigmer forbundet med camping, for eksempel de potensielle farene som naturen kan medføre. Det er ikke nødvendig å være redd for camping, så lenge du har nok kunnskap. Den følgende artikkelen inneholder nyttige campingråd.

En flott gjenstand å legge i camping-ryggsekken når du reiser i landet, er en Ziploc-pose fylt med tørketrommel. Det er ikke noe bedre startmateriale enn tørketrommel. Det vil holde en gnist og få brannen til å gå raskt og effektivt. Tørketrommel tar nesten ingen plass i pakken og er veldig lett.

Planlegg deretter når det gjelder mat. Det er et problem å få plass i bilen til all maten du trenger. Riktig ernæring er imidlertid avgjørende når du er i skogen. Også varer som er ganske billige i din lokale butikk har ofte en høyere pris i nærheten av campingplasser. Å ta med nok mat betyr at du vil spare penger og holde alle i familien i godt humør.

Visste du at et enkelt speil kan redde livet ditt? Hvis du er på camping og havner i en overlevelsessituasjon, kan et enkelt håndspeil brukes til å signalisere om hjelp mange miles unna. Ikke kjøp standard glasspeil, mange campingbutikker selger speil laget av Lexan som vil flyte og er praktisk talt uknuselige.

Slå opp aktiviteter du kan delta i før du kommer til destinasjonen. Dette vil tillate deg å se etter eventuelle tilbud som kan bli tilbudt. Det vil også hjelpe deg å være mer forberedt når du faktisk kommer til destinasjonen. Du kan finne stier som kan være passende for alle i familien din eller restauranter du vil ha glede av.

Husk familiens behov før du velger en destinasjon. For eksempel, hvis du har en baby eller småbarn, kan det være best å holde deg nær hjemmet i tilfelle ting ikke går som planlagt. Hvis du har tenåringer, kan du imidlertid like å reise til en annen stat. Velg det som er best for deg!

Forsikre deg om at du har en passende vannkilde. Selv om du tar med deg vann, planlegger du å trenge mer vann og vet hvor du vil kunne få mer. Det er en god ide å vite hvor vannkilden din vil være før du i det hele tatt går på camping, men sikkert rett etter at du ankommer.

Ta med tilstrekkelige mengder av riktig mat. Du vil ikke ta med deg mat som lett vil ødelegge, uansett hvor lang tid du reiser. Matforgiftning kan sette en stopper for den fine ferien din. Forbered all maten du tar med deg riktig, og finn ut hva slags forholdsregler du bør ta.

Etter å ha lest campingrådene i denne artikkelen, skal ingen se camping i et negativt lys. Camping skal sees på for den fantastiske aktiviteten det er, ikke som en potensiell fare. Hvis du husker hva du har lest her, bør du kunne leir trygt uten problemer.